אודות

סולטאן יחד עם צוות העובדים המסור אוהבים את האורחים, אוהבים את הסועדים ואוהבים מאוד לארח ו"להאכיל". 

 

כל אלו הם שגרמו לשמועה על המסעדה הצנועה שמגישה את החומוס הכי טוב בארץ (כך על פי פרסומים בכלי התקשורת השונים) בקערת חרס , לעשות לה כנפיים ברחבי הארץ בכלל ובאזור העמקים והגליל בפרט ולביסוס המוניטין שלה כמסעדה בדואית -ערבית מצויינת בלי פוזה מיותרת, פשוט אוכל טרי וטוב ובמחיר שווה לכל נפש. 

 

במקביל מתמחים באלסולטן בקייטרינג ערבי מסורתי לאירועים משפחתיים ענקיים. 

 

מבין "מנות הדגל" שמוגשות במסעדה בולטת המקלובה העשירה העשויה מפרוסות עבות ועסיסיות של נתחי בשר כבש משובחים, המנסף המתנוסס בגאון על גבעת אורז בתיבול ייחודי שקנה מוניטין איזורי, ה"מנזלי", ה"מכ-מה-אר", ה"חובזה" וכמובן החומוס מעותר הצנוברים שמוגש חם, רך וטרי, ונקנה גם על משקל, ללא חומרים משמרים, על בסיס "לקנות-ולטרוף!". 


Share by: